Ofte stilte spørsmål :

Alle skjermer med HDMI tilkobling kan kobles på systemet med vår Publishing box.

Om skjermen har innebygget Android, Samsung Tizen, LG WebOS, Windows eller Linux kan man installere programvaren direkte på skjerm uten ekstern boks.

 

Skjermene trenger strøm og internettilgang. På de fleste skjermer er det innbygget trådløst internett men det vil alltid anbefales å koble til med kabel

Det eneste som trengs er en Epost adresse, systemet kommer ferdig satt opp og krever ingen ekstra installasjon eller tilpasning for å komme i gang. Når du har mottatt innloggings informasjon til systemet vil du finne vedlagt en bruker manual for systemet. Din kunde medarbeider vil også avtale en opplærings tid med deg så fort man er enig om avtale.

Vår support er tilgjengelig 08.00 – 20.00 i ukedagene på

telefon 91 922 622 eller mail Support@screenpublishing.no     

Om ønskelig kan man utvide løsningen med døgn åpen service telefon for drift kritiske løsninger.  

Screen publishing er et webbasert system som brukes via nettleser og kan like godt brukes fra en mobil telefon som PC , Mac og nettbrett.

Innloggingen kan gjøres med en med totrinnsbekreftelse slik at du til enhver tid er sikker på å ikke miste innloggings informasjonen. Det er også både varslings systemer og rapporter som viser aktivitet på ansatte og andre brukere om man ønsker dette.

Screen Publishing jobber daglig med å integrere kundenes egne systemer slik at man får en direkte link mellom skjerm og kundens system. Det ligger allerede ferdig løsninger for Webmegler, Finn.no , Nav jobbklar, Entur og mange flere systemer. Ta kontakt for å høre hvordan vi kan hjelpe med deg med personlig integrering