Hospitality TV

Hospitality TV, også kjent som hotell-TV eller kommersielle TV-er, er spesialiserte fjernsyn laget for bruk i reiselivsbransjen, som hoteller, feriesteder, cruisebåter og lignende etablissementer. Disse TV-ene er skreddersydd for å møte de unike behovene og kravene i reiselivsbransjen.

Her er noen vanlige funksjoner som ofte finnes i hospitality TV-er:

 1. Holdbarhet og Lang levetid: Hospitality TV-er er konstruert for å tåle påkjenningene ved kontinuerlig bruk i en kommersiell setting. De er designet for å være mer robuste og ha lengre levetid sammenlignet med forbruker-TV-er.

 2. Tilpasset Velkomstskjerm: Disse TV-ene har ofte muligheten til å vise en tilpasset velkomstmelding eller informasjonsskjerm når gjestene slår på TV-en for første gang. Dette kan inkludere hotellets logo, relevant informasjon eller hilsener.

 3. Kanal-lås og Innholdsstyring: Hotellansatte kan kontrollere hvilke kanaler som er tilgjengelige for gjestene, og kan begrense tilgangen til visse innhold, som for eksempel betal-per-visningskanaler eller spesifikke innganger.

 4. Integrerte Interaktive Systemer: Mange hospitality TV-er er kompatible med interaktive systemer som lar gjestene få tilgang til hotelltjenester, informasjon og fasiliteter direkte gjennom TV-en, for eksempel romservice-meny, concierge-tjenester og lokale attraksjoner.

 5. Tilkoblingsmuligheter: De inkluderer ofte flere inngangsporter for å imøtekomme ulike enheter som bærbare datamaskiner, spillkonsoller og eksterne mediespillere.

 6. Energisparing: Mange hospitality TV-er er designet med energisparende funksjoner for å bidra til å redusere strømforbruket og støtte bærekraftsanstrengelser.

 7. Fjernstyring: Hospitality TV-er kan overvåkes og styres eksternt av hotellansatte. Dette gjør det mulig å utføre oppgaver som feilsøking, programvareoppdateringer og tilpasning av innstillinger uten å måtte fysisk tilgå hver TV.

 8. Ytterligere Funksjoner: Avhengig av spesifikk modell og produsent kan hospitality TV-er ha ekstra funksjoner som smart-TV-funksjonalitet, strømmetjenester og mer.

Totalt sett er hospitality TV-er designet for å forbedre gjesteopplevelsen ved å tilby en pålitelig og brukervennlig underholdningsplattform samtidig som hotellene beholder kontrollen over innhold og tjenester. De spiller en viktig rolle i å skape et komfortabelt og praktisk opphold for gjester i reiselivsbransjen.

Fjernstyrt service og support

Chromecast og Apple Airplay innebygget

Netflix direkte på skjerm

Automatisk skjerm tilbakestill ved utsjekk

 • Standard pakker på   6 – 16 – 86 kanaler 
 • Velg fra tv kanalene
 • On-demand
 • Sport
 • Spoling i sending
 • Uavhenging kanal pakke til hvert rom / hotell